2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Bir yangın kapkaloriın yangına dayanıklılık derecesi, bir yangının ısısına ve alevlerine ne derece dayanabileceğini gösterir. Bir yangın kapısı hulliyatldığında, yangının binanın farklı bölgelerine yayılmayacağından emniyetli olabilirsiniz.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı konuşu etkilerini de azaltır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı rabıta otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Fakat talepleriniz doğrultusundan Yangın Kapısı projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page